Crushing it – Gary Vee – recenzie carte

Am aflat în urmă cu ceva timp despre Gary Vee, însă recunosc că informația a trecut pe lângă mine. Așa cum se întâmplă cu multe altele, bombardați fiind de lucruri noi. Când vine vorba despre cărți, recunosc că-mi atragi atenția mai ușor. Iar când un prieten îmi spune despre Crushing it, cartea scrisă de Gary, cum că e în topul cărților citite de el, atunci sigur îmi stârnești interesul. Am ascultat-o, așa că hai să vă spun mai multe despre ea.

Merită spus din capul locului: Crushing it e o carte de business, pentru cei care vor să-și pună pe picioare sau vor să-și extindă o afacere. Și bineînțeles că sunt lucru care mi-au plăcut mult la ea și altele mai puțin.

Ce am apreciat

  • Fiind recent scrisă cartea, conținutul e up to date și chiar inovator. Se vorbește despre diverse metode de promovare a unei afaceri, de la Facebook și instagram la podcasts.
  • Conținutul e așezat inclusiv în jurul sugestiilor de a acționa. Ți se explică un instrument în timp ce ți se spune concret cum te poți folosi de el pentru a-ți maximiza eforturile într-o anumită direcție.
  • Cartea în format audio e citită de autor și vine cu explicarea diverselor concepte/idei din când în când.

Crushing it – dislikes

  • Mizând inclusiv pe instrumente cu potențial revoluționar pentru perioada în care a fost scrisă cartea (ex. musical.ly), în cazul în care efectul nu e cel prevăzut, informația își pierde mare parte din valoare. Concret, musical.ly a fost achiziționat între timp de o altă companie.
  • Cartea e scrisă în dulcele stil clasic american al poveștilor de succes și poate părea idealistă pe alocuri. Recunosc că nu toate poveștile m-au captivat.

În loc de încheiere … Recomand carte pentru că are multe pasaje pertinente. În cazul în care ajunge tine în format fizic, e mai ușor să dai skip la paginile pe care nu le consideri ca fiind de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *