Cum a fost concertul Lare Fabian de la Cluj?

on

Săptămâna trecută am fost la concertul Larei Fabian de la Sala Polivalentă din Cluj – pe scurt aș zice că a fost fain! Pe larg? Hai să vedem!

Pentru cine nu o cunoaște pe Lara, este o artistă (interpretă, compozitoare) belgiano-canadiană cu o voce genială – mie mi se pare că pe alocuri vocea ei seamănă cu cea a lui Celine Dion, mai ales când le auzi pe ambele cântând în franceză. Poate cele mai cunoscute melodii ale Larei sunt Je t‘aime și Malade; când a interpretat-o pe cea din urmă, în Cluj a ridicat toată polivalenta în picioare – nu-i puțin lucru!

Proiectul pe care îl desfășoară acum are ca scop promovarea celui mai nou album muzical – Camuflage, album care stă de fapt în spatele acestui turneu. Pe acesta regăsiți incusiv melodii în engleză. De departe cea care mi-a plăcut cel mai mult e: Choose what you love most (& let it kill you), mai ales urm[torulmesaj din melodie:  ”I won’t regret a thing I did, just the things I didn’t try” – (N-am să regret nimic din ce-am făcut, doar lucrurile pe care nu le-am încercat).

În altă ordine de idei, Lara e un artist care își respectă publicul și care se respectă; se văd cei peste 30 de ani de experiență în industria muzicală și întregul concert a fost un exemplu de respect și demnitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *