Povești de pe un blog neobișnuit

Vă spuneam în urmă cu ceva timp de o pizzerie neobișnuită, într-un articol în care prezentam o companie de IT care face pizza. Tare mi-a plăcut atunci ideea și perspectiva pe care o aduce franciza asupra preparării mâncării.

Inventivitatea lor pare fără margini. Hai să vă spun câteva câteva exemple cu găselnițele lor! Pizza livrată cu drone. Afișarea în timp real a cifrei de afaceri a lunii curente, actualizată la fiecare 30 de secunde. Provocările pe care le întâmpină cu cei peste 15 000 de angajați împărtășite cu toată lumea. Pizza gratis oferită pentru comenzile ce se livrează în mai mult de 45 de minute. Povești pentru gurmanzi, corporatiști, hateri sau ANAF pe blogul Dodo Pizza. Și câte și mai câte!

Pe blog, au publicat recent un material pentru părinți în care povestesc despre pizzeria copiilor. M-am îndrăgostit ireversibil de această fotografie din material! Și de tonul funny al textului. Și de copiii din materialele video!
Citind materialul, mi-am spus așa: dacă ei pot să aibă un blog neobișnuit, un marketing neobișnuit și un stil neobișnuit (practic o promisiune publică a unei afaceri), eu de ce n-aș putea face la fel?

blog pizzeria copiilor

2 lucruri!

Știu că 3 e cifra magică clasică (sau 7)! Dar dacă tot o dăm în promisiuni neobișnuite, am și eu două de făcut.

Training pe bune

Ca să aibă sens ce spun, vă dau puțin context. Azi, de la 8 la 16 am fost la birou. Și apoi am avut o sesiune de training până la 21:30. Într-atât îmi place educația nonformală. Și îmi propun s-o fac mai des! Așa cum cei care au fost azi la sesiunea de training unde am povestit despre carieră și-au făcut o viziune/promisiune pentru anii ce vin, la fel fac și eu pentru ce-a mai rămas din an.

Abia aștept să ofer și să primesc energie, idei faine, sesiuni creative și momente de inspirație grupelor/de la grupele cu care mă voi întâlni.

Blogging pe bune

Și pentru că toată povestea asta nu vine singură, îmi propun să scriu pe blog cel puțin la fel de frecvent ca-n primele luni ale anului.

Să vă spun și despre training. Să vă scriu și despre destinații de vacanță. Și bineînțeles să vă fac cunoștință și cu oamenii faini pe care-i întâlnesc. Cei care cred că pot fi o sursă de inspirație pentru oricine!

Poza-i făcută în urmă cu mulți mulți ani, pe când luam parte la primele sesiuni de training. Azi îmi place să ofer aceleași sentimente celor care treg pragul sesiunilor mele.

Să fie un 2 pe cinste și multă inspirație pentru toată blogosfera, fie ea obișnuită sau mai neo – neobișnuită!

Articol scris pentru Spring Superblog 2019. Fotografiile sunt de pe site-ul dodo pizza și din arhiva personală.

Share: