TEDx Eroilor revine la Cluj – cu tot cu discount code!

TED, conferința ce are sloganul ideas worth spreading (idei care merită împărtășite), vine într-o formă personalizată și la Cluj, în 11-Mai. Și nu oricum, are 2x în toată povestea! Îi spune TEDx Eroilor iar tema e The Power of X.
Hai să descoperim mai multe despre eveniment și află cum își poți achiziționa biletul cu o reducere de 35%.

Conferințele TEDx

Prima conferință TED din lume a avut loc în urmă cu 35 de ani și se ține anul de aproape 30 de ani. Conceptul s-a născut aproape de Silicon Valley și tomele abordate inițial erau din zona tech și a innovației. Însă lucrurile au progresat extrem de rapid și azi conferința TED e pur și simplu despre orice idee care merită împărtășită. De la sport la educație, de la tehnologie la artă, de la subiecte care se axează pe mediu până la studii despre fericire sau diversitate! Nu există limită, iar scopul e simplu – acela de a inspira și de a facilita fluxul informației care merită descoperită de oricine!

Ce-i cel mai fain în toată povestea asta e că a această conferință a inspirat mii de comunități locale să organizeze evenimente TEDx. Acestea sunt organizate independent, sunt un spațiu al ideilor și al informației, și au formatul similar cu cel al conferințelor TED.

TEDx Eroilor – 11 mai 2019, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Ediția cu numărul 10 a evenimentului TEDxEroilor aduce în prin plan The Power of X (Puterea lui X)! Bineînțeles că nu-i întâmplătoare alegerea temei!

Speakerii anunțați până acum sunt și ei de nota 10! Anul acest vor urca pe scenă și ne vor împărtăși din experiențele lor:

  • Dana Nălbaru. O știm din HI-Q. Însă pe lângă cântăreț și compozitor, Dana e mamă, soție, voluntar, o fire creativă și promotor al iubirii.
  • DJ SHIVER. Unul dintre DJii care a împărțit scena cu artiști precum Wilkinson sau Skrillex.
  • Mihaela Noroc. Sigur ați văzut peste tot fotografiile ei peste tot, însă poate nu știați cui să le atribuiți. Mihaela a călătorit prin toată lumea în ultimii 6 ani pentru a fotografia femei. Azi, poți găsi lucrările ei sub conceptul Atlasul frumuseții (The Atlas of Beauty). 

Mai multe detalii despre speakerii anuntați până în acest moment la eveniment găsiți pe pagina de Facebook TEDx Eroilor.

Sper să ne vedem acolo în număr cât mai mare. Și bineînțeles că vin în ajutorul vostru și de această dată. Folosind acest link pentru achiziționarea biletelor, împreună cu codul Mada35, veți avea o reducere de 35%.

În loc de încheiere, vă las aici un link cu unul din speech-urile mele preferate de la TEDx Eroilor din anii anteriori. E vorba de Alegerile care contează despre care ne povestește Dragoș Bucurenci. Aștept feedback de la voi după ce vedeți clipul și ne vedem în 11 mai, bineînțeles!

Share: